Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev, februar 2023

Hey,

Jeg har holdt ferie, og derfor kommer dette brev noget sent. Jeg har for en gang skyld brugt tid på at slappe af, koble helt ud, og bare nyde det hele.

Vi var en uge på Bali, og boede flere forskellige stedet — alle med det til fælles, at det var rolig og stille. Her kunne man virkelig samle tankerne, læse en god bog, og få nye idéer. Det er første gang jeg har været på Bali (og i Indonesien), og jeg kan helt bestemt anbefale det!

Skal du på ferie i år? Hvorhen?

Mens vi var væk havde vi udlejet vores lejlighed til et par andre danskere, for en rimelig god pris. Det var nok til at det betalte for selve rejsen! Det vil vi absolut overveje i fremtiden, når vi skal rejse - dels for at tjene lidt ekstra, og for at hjælpe andre.

Inden jeg tog på ferie, har jeg brugt en hel del tid på at opdatere mit website, justere designet, og gøre det meget nemmere at læse på telefon eller tablet. Lad mig høre hvis du har feedback!

I januar måned har jeg udgivet en del indhold, og det glæder mig virkelig at se, hver gang folk takker mig for det jeg gør. Her er en opsummering:

Mine 7 råd til investorer i 2023

Her er 7 af de bedste råd jeg kan give dig som investor i 2023.

Hvad er dollar-cost averaging?

Året der gik: 2022

Vi ser tilbage på året der er gået og hvad 2023 vil bringe for mig.

3 principper fra Warren Buffett der gør dig successfuld

Warren Buffet har altid en masse livsvisdom at dele ud af. Her er 3 af hans fundamentale principper, jeg selv prøver at leve efter.

Lev et liv uden overforbrug

Hvordan kan vi leve et liv uden at have alt for mange ting? Hvordan kan vi gøre det til en livsstil?

Hvad er unoterede aktier?

Unoterede aktier er aktier i selskaber der ikke handles på en offentlig børs.

Coaching

Som noget nyt tilbyder jeg nu at hjælpe dig, helt personligt. Gennem en coaching-samtale kan vi sammen hjælpe dig til at besvare spørgsmål, opnå dine mål og få tid og råd til dine drømme.

Se hvad jeg kan tilbyde at hjælpe dig med, på mitteldorf.dk/coach og book en gratis kort samtale i dag.

Mest populære artikler

Denne nye sektion giver dig et hurtigt link til de 3 mest læste artikler i den forgange måned. Der er god mulighed for at lære noget nyt, eller opfriske hukommelsen.

🥇 Hvad betyder X-dag?
🥈 FIRE
🥉 Hvor mange aktier skal jeg have?

Tak til sponsorer

En kæmpe tak til mine forskellige sponsorer der gør det muligt for mig at skrive godt indhold til jer. Giv dem et kig - det hjælper enormt meget.

  • Lysa er den bedste og billigste investeringrobot jeg har set. Lysa lader dig investere dine penge bredt på en ultra-nem måde, og omkostningerne er holdt helt nede under 0,38% om året. De har en fornuftig tilgang til investering og investerer dine penge i indeksfonde af aktier og obligationer. Lysa tilpasser sig automatisk til din livssituation og hjælper dig til at træffe bedre økonomiske beslutninger. Læs mere her.
  • Nordnet er min foretrukne børsmægler i Danmark. De har et meget bredt udvalg af aktier, ETF'er, fonde og andre instrumenter, og kan stort set tilbyde dig alt du har brug for, for at lave dine investeringer. Nordnet giver dig et godt overblik over dine investeringer og indrapporterer selv alle dine handler til Skat. Prøv Nordnets månedsopsparing og få gratis kurtage!.

Få min bog om investering

Alle abbonnenter af dette nyhedsbrev får 30% rabat på min første e-bog om investering: Fornuftig investering, ved brug af rabatkoden nyhedsbrev30.

Få bogen med rabat her, hvis du ikke allerede har den!

🙌 Nu er du opdateret

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf. Du kan også følge mig på Instagram.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering, for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering.

Tak fordi du læser med!

Christian

Læs et andet