Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Lær at investere fornuftigt som de bedste

Mange tror investering er svært og kompliceret. Banker og børsmæglere vil gerne have dig til at tro det, så du bruger penge på deres rådgivning, og opfordrer til at handle ofte og hele tiden følge med.

Men investering er faktisk meget simpelt. Det kan være svært, ja, men simpelt.

Da jeg hørte om Warren Buffett, Charlie Munger og deres selskab Berkshire Hathaway blev jeg øjeblikkeligt opslugt af deres tilgang og måde at tænke på. Det slog lidt klik for mig, for pludselig blev investering lige så simpelt som en tur i Netto.

For flere år siden blev Charlie Munger interviewet af BBC hvor de spurgte ham, hvad han og Warren så efter i deres investeringer. Han svarede med hele deres strategi fortalt på kun ét minut

Vi er nødt til at holde os til de ting vi umiddelbart let kan forstå.
Når vi er forbi det filter, ser vi efter et selskab med nogle grundlæggende egenskaber der giver dem en holdbar konkurrencefordel.
Vi vil kraftigt foretrække en ledelse fuld af integritet og talent.
Endeligt, lige meget hvor skønt det ellers ser ud, er det ikke en uendelig pris værd. Vi skal betale en pris der giver mening, og giver os en sikkerhedsmargen, i betragtning af livets naturlige omskifteligheder. Charlie Munger

Vil du være en bedre investor?

Investering handler om, at finde de bedste selskaber, købe til en rigtig god pris, og vente i mange, mange år.

Det er også min strategi. Simpelt ikke?

Jeg har skrevet en lille e-bog der hjælper dig godt i gang. Den kan læses over en weekend. Her lærer du alt hvad du har brug for at vide, for at analysere og købe dine første aktier i virksomheder du holder af.

Du får alle opdateringer til bogen helt gratis for altid.

Hvis ikke du er tilfreds med bogen, eller mener den har hjulpet dig, får du alle pengene tilbage, uden spørgsmål.

Se selv hvad andre siger om den:

En fantastisk bog, som jeg åd på 2-3 aftener i første omgang. Det er spændende, let forståeligt og down to earth. Vil være en klar anbefaling til alle, som ønsker at følge denne form for investeringsstrategi, hvor man er langsigtet og mindre spekulativ. Jacob Svensen


Jeg vil næsten gå så langt at sige, at Fornuftig Investering er det inden for fundamental investering, som Børshandlens Psykologi er inden for teknisk analyse. August Lyngstrand


Jeg ville ønske jeg havde haft den for 5 år siden, i stedet for at læse 20 andre bøger, og være nået frem til det samme som jeg kunne læse i denne bog. Ulrik Pedersen

Køb e-bogen Fornuftig investering

Lær at investere dine egne penge - og få de bedste resultater

Bogen er i bund og grund de bedste guldkorn fra verdens bedste investorer som Warren Buffett og Charlie Munger. Efter at have gennemlæst næsten alle bøger skrevet om dem og af dem, har det hjulpet mig ekstremt meget til at blive en bedre investor.

Den viden synes jeg skal ud til mange flere mennesker. Det skal gøres lettere at forstå, og nemt at læse, især for dem som ikke er for gode til engelsk.

Warren Buffett investerer på en måde som giver mening. Efter at have lært hvordan de bærer sig ad, gik det op for mig at det var den eneste måde der faktisk gav mening.

Jeg mener, at hvis du forstår de idéer som denne e-bog giver dig, og følger de metoder og principper vi bruger, så kommer du meget langt.

Hvis du samtidig er udstyret med meget tålmodighed, og det rigtige temperament kan du med tiden blive en virkelig god investor og blive meget rig.

Hvis ikke, vil du være bedst stillet ved at investere i markedet gennem en indeksfond, og stadig opnå et gennemsnitligt resultat, der er bedre end 80% af andre investorer. Du kan faktisk slet ikke miste noget ved at prøve det af.

Bogen indeholder flere citater fra Warren og Charlie: mine to helte som jeg ser meget op til. Deres ord vil på flere måder guide dig til en bedre økonomi, og et bedre liv.

Køb e-bogen Fornuftig investering

De grundlæggende idéer

Bogen er ikke lang, og kan nydes på en weekend. Den vil være opdelt i kapitler i en naturlig rækkefølge, og hjælper dig til at undersøge selskaber så du kan foretage de bedste investeringer for dig.

I bogen gennemgår vi blandt andet:

  1. Grundlæggende principper så du kan forstå markedet
  2. Forskellen på investering og spekulation
  3. Hvorfor gøre det selv?
  4. Hvordan du finder de rigtige selskaber
  5. Hvordan du vurderer om selskabet har velbevarede og store konkurrencefordele
  6. Find ud af hvad selskabet er værd
  7. Hvornår du kan købe dine aktier
  8. At du løbende skal holde øje med dit selskab -- ikke med prisen
  9. Hvor længe du skal beholde dine aktier

Bogen bør læses fra ende til anden, hvilket guider dig til at lave de bedste investeringer, fra start til slut. Du kan senere gå til et bestemt kapitel og benytte bogen som opslagsværk.

Køb e-bogen Fornuftig investering

Få 30% rabat på min e-bog 'Fornuftig investering'*

Få denne lille e-bog der viser dig hvordan du kan investere dine egne penge som Warren Buffett og Charlie Munger, og få din formue til at vokse, langsomt men sikkert.

Du får et godt indblik i, hvordan markedet fungerer, og hvordan du bør tænke om aktier og investeringer, inspireret af Warren Buffett, Charlie Munger og andre store investorer.

Du lærer at læse regnskaber og årsrapporter, hvad du skal se efter, og hvordan du finder frem til hvad et selskab er værd. Dernæst lærer du hvad du bør betale for sådan et selskab og hvordan du kan sikre dig, ikke at tabe for mange penge, selv hvis du tager fejl.

Omslag af bogen Fornuftig investering

Få rabat på bogen når du tilmelder dig mit nyhedsbrev med formularen herunder.*

Tal med andre om hvad du lærer

Jeg driver en gratis Facebook-gruppe kaldet 'Fornuftig Investering' om, ja, du gætter det aldrig, fornuftig investering baseret på hvad du lærer i bogen. Her kan du få og dele dine idéer med andre, og hjælpe hinanden godt på vej, til at finde dejlige selskaber og finde ud af om det er gode investeringer.

Tilmeld mig gruppen

* Når du tilmelder dig nyhedsbrevet modtager du en velkomstmail, hvori du finder en rabatkode. Brug den når du køber bogen, og få 30% rabat. Hvis du allerede har tilmeldt dig nyhedsbrevet før 28 dec. 2020, og ikke har modtaget en rabatkode, så skriv til mig straks