Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Disclaimer & Privatlivspolitik

Hej kære læser!

Mit primære ønske med denne blog er, at give dig en masse gratis viden og information som du kan bruge. Men som forventet har jeg nogle udgifter som skal dækkes.

Nogle links på denne blog vil derfor være, hvad man kalder affiliate-links, hvilket betyder, at hvis du klikker på det, og køber noget, så modtager jeg en lille del af salget. Det koster ikke dig noget, men betyder at jeg kan blive ved med at drive siden her.

Af denne årsag, og for tydeligt at markere dette, vil du kunne se nedenstående i toppen af alle artikler:

Dette indlæg kan indeholde links til produkter, hvor jeg modtager en provision af salget. Jeg anbefaler kun produkter og services af højeste kvalitet, som jeg selv kan stå inde for. Læs mere her.

Jeg nævner til tider produkter og services, da jeg mener de kan have en stor værdi for dig og din fremtid, og jeg ønsker at hjælpe dig til at forbedre dit liv. Uanset hvad vil jeg dog kun anbefale dig produkter som jeg virkelig kan stå inde for, og selv finder brugbare og relevante.

For at gøre det nemt, kan du gå ud fra, at alle links på dette website kan være affiliate-links og jeg derfor vil modtage en lille del af eventuelle køb du foretager dig.

Lad mig høre fra dig, hvis du har spørgsmål.

Tusind tak for at hjælpe mig med at drive siden.

— Christian

Rådgivning

Jeg yder ikke økonomisk rådgivning. Alt du kan læse på denne side er mine personlige erfaringer og holdninger. Disse bør være en inspiration for dig, men må aldrig ses som rådgivning. Du bør altid selv tage velovervejede beslutninger.

Som udgangspunkt vil jeg udelukkende tale generelt om investering, og vil aldrig komme med anbefalinger omkring konkrete aktier eller lignende. Der kan komme analyser med eksempler, men jeg vil aldrig opfordre til konkrete køb- eller salgsanbefalinger.

Ligeledes må du aldrig tage beslutninger uden at tænke dig om. Dine investeringer er udelukkende dine valg og dit ansvar. Rent juridisk skal du forstå, at jeg på ingen måde kan stå til ansvar for hvad der sker med dine investeringer. Investering er forbundet med en risiko for at tabe alle dine penge. Prisen og værdien af din investering kan både stige og falde, fra dag til dag.

Privatlivspolitik og Cookies

Jeg er ikke interesseret i hvad du foretager dig, og tager dit privatliv meget seriøst. Personligt bryder jeg mig ikke om at blive sporet på internettet, og derfor vil jeg heller ikke gøre brug af den slags for mine læsere, uden at være 100% åben omkring det.

Mitteldorf.dk benytter cookies og data fra Google Analytics til at danne statistikker over de mest besøgte sider. Dette er fuldstændig anonymt, og bruges kun til at skabe bedre og mere relevant indhold til dig. Du kan fravælge dig dette hos Google.

Hvis du har valgt at tilmelde dig mit nyhedsbrev, har du samtidig givet mig din e-mail adresse, så jeg kan sende dig nyt indhold. Jeg benytter Mailchimp til udsendelse af e-mails.

Dine data vil under ingen omstændigheder blive delt med andre.

Copyright

Indholdet på mitteldorf.dk er gratis for læserne. Tekst og indhold må ikke kopieres uden forudgående tilladelse, da det kan være en overtrædelse af loven om ophavsret og kan blive retsforfulgt. Links til siden eller citater er tilladt, såfremt der angives kildehenvisning.