Christian Mitteldorf

Lær at investere som Warren Buffett og opnå økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Om mig

Hej, godt at se dig! 👋🏻

Velkommen til min blog hvor du kan følge mig i min rejse mod mit ultimative mål: økonomisk uafhængighed.

På denne blog vil jeg fortælle om mine bedrifter med penge og investering, og de erfaringer jeg har gjort mig. Jeg vil skrive om privatøkonomi, hvordan man håndterer gæld, og hvordan du kan blive en intelligent investor, og investere som Warren Buffett.

Profilbillede af Christian Mitteldorf

Jeg hedder Christian Mitteldorf, og er ved at flytte til Sydney, Australien. Til daglig arbejder jeg ved MobilePay som app-udvikler, og har derfor glæden af, at gøre MobilePay endnu bedre for alle jer brugere.

Gennem årene har jeg haft utallige af interesser, men musik, penge og programmering er altid gået igen. Jeg er besat af penge, økonomi og investering, og der er intet jeg nyder som at tale om disse ting med andre. Jeg er yderst fascineret og inspireret af personer som Warren Buffett og Charlie Munger – de er uden tvivl mine største helte.

I 2013 købte jeg, som 22-årig, min første aktie nogensinde, i Apple. Dengang var det en helt ny verden for mig, og jeg vidste ikke rigtig hvad det handlede om. "Hvorfor har man overhovedet brug for at investere i aktier?", tænkte jeg.

Penge er et svært emne. Jeg mener fundamentalt det skal være nemt, og at vi selv skal have fuld kontrol over sin økonomi og investering, uden det skal være svært eller dyrt.

Men det er ikke alle der finder det lige let, og jeg har bestemt også været gennem op- og nedture, inden jeg nu endelig har fundet ud af hvad det handler om.

Nu bliver det personligt

Jeg bor sammen med min fantastiske kæreste Brenda. Hun er australsk, og vi mødte hinanden i 2018 i San Franciso (ja, det er en længere historie). Der var bare en helt særlig forbindelse med det samme, og vi har talt og levet sammen siden da.

Til daglig er jeg app-udvikler, og laver apps til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. Mit andet store personlige projekt (udover denne blog) er min investerings-app Stokki, som kan alt det en intelligent investor har brug for.

Jeg elsker at jeg kan drive begge disse projekter fremad, uanset hvor jeg er i verden, bare jeg har min computer med mig. Det giver en fantastisk frihed, og er en stor motivation for drømmen om FIRE.

Når jeg ikke arbejder, så nyder jeg at læse om de selskaber jeg har investeret i, eller at researche nye selskaber som jeg måske kan købe. Jeg har i mange år spillet guitar, men desværre har dette været lagt på hylden i nogle år. Jeg ville elske at spille jævnligt igen med en lille gruppe.

Brenda og jeg elsker at rejse, og nye god varieret mad fra mange forskellige kulturer. Derfor er det et sted vi bruger en del penge. Vi har været vidt omkring, og jeg ved snart ikke hvilket sted jeg bedst kan lide.

Lær af mine erfaringer

Alt hvad jeg ved har jeg lært på egen hånd ved at læse mig frem til det, lære fra andre, begå fejl, og på den måde fået en masse erfaringer med mig. Og det er jeg glad for, da jeg har fundet ud af, at hvad man lærer om økonomi og investering på akademierne ikke altid er det rigtige at gøre i virkeligheden.

Som altid skal du lytte til din egen sunde fornuft, og være velovervejet i dine beslutninger. Jeg kan naturligvis ikke gøres ansvarlig for, hvad du foretager dig, men jeg kan love dig, at hvis du følger mig, så kan jeg fortælle dig hvad du ikke skal gøre.

✍🏻 Skynd dig at skrive dig på nyhedsbrevet hvis det er noget for dig — det gælder din fremtid.

Kan du ikke få nok, så har jeg oprettet en Facebook gruppe under navnet Den Intelligente Investor, til alt økonomi- og investeringssnak, fyldt med hjælpsomme mennesker. Vi ses derinde! 🙏🏻