Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Om mig

Hej, godt at se dig! 👋🏻

Velkommen til min blog hvor du kan følge mig i min rejse mod mit ultimative mål: økonomisk uafhængighed.

På denne blog vil jeg fortælle om mine bedrifter med penge og investering, og de erfaringer jeg har gjort mig. Jeg vil skrive om privatøkonomi, hvordan man håndterer gæld, og hvordan du kan blive en fornuftig investor, og investere som Warren Buffett.

Profilbillede af Christian Mitteldorf

Jeg hedder Christian Mitteldorf, og bor i Sydney, Australien. Jeg har tidligere arbejdet ved MobilePay i Aarhus som app-udvikler, og ligeledes som udvikler ved Bang & Olufsen i Struer.

Gennem årene har jeg haft utallige af interesser, men penge, musik, og programmering er altid gået igen. Jeg er besat af penge, økonomi og investering, og der er intet jeg nyder som at tale om disse ting med andre. Jeg er yderst fascineret og inspireret af personer som Warren Buffett og Charlie Munger – de er uden tvivl mine største helte.

I 2013 købte jeg, som 22-årig, min første aktie nogensinde, i Apple. Dengang var det en helt ny verden for mig, og jeg vidste ikke rigtig hvad det handlede om. "Hvorfor har man overhovedet brug for at investere i aktier?", tænkte jeg.

Penge er et svært emne. Jeg mener fundamentalt det skal være nemt, og at vi selv skal have fuld kontrol over sin økonomi og investering, uden det skal være svært eller dyrt.

Men det er ikke alle der finder det lige let, og jeg har bestemt også været gennem op- og nedture, inden jeg nu endelig har fundet ud af hvad det handler om.

Presse og Samarbejde

Det er mange år siden jeg begyndte at skrive om penge og investering, og har efterhånden opbygget et stort publikum jeg når ud til hver måned. Samtidig har jeg været omtalt i flere medier, enten grundet mine investeringsresultater eller min rejse som udlandsdansker og mod økonomisk uafhængighed.

Er du interesseret i et samarbejde eller at fremhæve din virksomhed? Pressemateriale og tidligere omtaler kan du finde på min Presse-side. Uanset hvad kan du altid skrive til christian@mitteldorf.dk hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Nu bliver det personligt

Jeg bor sammen med min fantastiske kæreste Brenda. Hun er australsk, og vi mødte hinanden i 2018 i San Francisco (ja, det er en længere historie). Der var bare en helt særlig forbindelse med det samme, og vi har talt og levet sammen siden da.

Til daglig er jeg app-udvikler, og laver apps til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. Udover bloggen her har jeg to store app-projekter:

Jeg elsker at jeg kan drive alle disse projekter fremad, uanset hvor jeg er i verden, bare jeg har min computer med mig. Det giver en fantastisk frihed, og er en stor motivation for drømmen om FIRE.

Når jeg ikke arbejder, så nyder jeg at læse om de selskaber jeg har investeret i, eller at researche nye selskaber som jeg måske kan købe. Desuden læser jeg hele tiden nye bøger, som også giver mig viden og friske input.

Brenda og jeg elsker at rejse, og nyde god varieret mad fra mange forskellige kulturer. Derfor er det et sted vi bruger en del penge. Vi har været vidt omkring, og jeg ved snart ikke hvilket sted jeg bedst kan lide.

Lær af mine erfaringer

Alt hvad jeg ved har jeg lært på egen hånd ved at læse mig frem til det, lære fra andre, begå fejl, og på den måde fået en masse erfaringer med mig. Og det er jeg glad for, da jeg har fundet ud af, at hvad man lærer om økonomi og investering på akademierne ikke altid er det rigtige at gøre i virkeligheden.

Som altid skal du lytte til din egen sunde fornuft, og være velovervejet i dine beslutninger. Jeg kan naturligvis ikke gøres ansvarlig for, hvad du foretager dig, men jeg kan fortælle dig hvad du ikke skal gøre.

✍🏻 Skynd dig at skrive dig på nyhedsbrevet hvis det er noget for dig — det gælder din fremtid.

Kan du ikke få nok, så har jeg oprettet en Facebook gruppe under navnet Fornuftig Investering, til alt økonomi- og investeringssnak, fyldt med hjælpsomme mennesker. Vi ses derinde! 🙏🏻

-- Christian Mitteldorf

Bliv Investor+ medlem via