Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Pressemateriale

Her kan danskerne lære om penge, privatøkonomi, investering og økonomisk uafhængighed, fra en ærlig, kritisk og åben vinkel.

Foto af Christian Mitteldorf

Bio: Velkommen til mit site, som blev startet i slutningen af 2018, ret spontant, efter jeg synes der manglede godt, lærerigt og gratis indhold om investering og økonomi.

Fornuftig Investering ApSCVR: 44499592
presse@mitteldorf.dk

Website: mitteldorf.dk
2500 unikke besøgende hver måned

Nyhedsbrev: 500+ læsere

Facebook-side: Christian Mitteldorf
550+ følgere

Facebook-gruppe: Fornuftig Investering
4500+ medlemmer

Instagram-profil: @christian.mitteldorf
500+ medlemmer

Sponsoreret indhold: Redigeret af Christian og nævner dit produkt med omtanke
Kan deles på website, Facebook, Instagram, mm. og inkluderes i nyhedsbrev.
Se priser her eller kontakt os

Demografi:
23 % kvinder, 76 % mænd
27% er 25-34 år
23% er 35-44 år
20% er 45-54 år
17% er 18-24 år

Mitteldorf.dk er et website og community der vokser jævnt hver måned. Vi ser stigende trafik og interesse, og gør en stor indsats for at skabe personlige og tætte forhold til læserne. Vi værdsætter og danner ramme for loyale læsere som vender tilbage af personlig interesse, og deltager aktivt i det danske community for økonomi, investering og økonomisk uafhængighed.

Dette website laver indhold fokuseret på målgrupper inden for privatøkonomi og investering, primært til private individuelle investorer, eller folk der vil lære det. Vores niche og passion er langsigtet og fornuftig investering baseret på sunde forretningsprincipper.

Vi har forberedt nogle retningslinjer der hjælper dig bruge vores logo, brand og andre materialer rigtigt, og til fri brug uden samtykke. For brug der ikke er beskrevet på denne side, bedes i kontakte os på presse@mitteldorf.dk og inkluder gerne en grafik for ønsket brug.

Kontakt os

Logo

Før omtalt i

Læserne siger

Mit primære indhold er mine artikler på dette website, men jeg har også skrevet en e-bog kaldet Fornuftig Investering, og arbejder på et online-kursus om samme emner. Ligeledes er jeg åben for foredrag i forskellige formater.

Her er hvad læserne mener om min bog og indhold:

En fantastisk bog, som jeg åd på 2-3 aftener i første omgang. Det er spændende, let forståeligt og down to earth. Vil være en klar anbefaling til alle, som ønsker at følge denne form for investeringsstrategi, hvor man er langsigtet og mindre spekulativ.
Jeg vil næsten gå så langt at sige, at Fornuftig Investering er det inden for fundamental investering, som Børshandlens Psykologi er inden for teknisk analyse.
Jeg ville ønske jeg havde haft den for 5 år siden, i stedet for at læse 20 andre bøger, og være nået frem til det samme som jeg kunne læse i denne bog.

Pressefotos

Hent fotos af Christian Mitteldorf til fri brug i artikler, nyheder og andet materiale. Hvis disse fotos ikke passer helt til det du ønsker at udgive, er du meget velkommen til at kontakte os på presse@mitteldorf.dk, og beskriv hvad du har brug for, så vi kan tilføje det.

Klik på et billede for at hente i høj opløsning.