Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Få en coach-samtale

Vil du gerne have en samtale, og blive coachet på nogle områder du vil forbedre dig på?

Jeg tilbyder coaching til dig der gerne vil arbejde med dine mål, og ændre dit liv. Få en 25 minutters samtale, gratis, hvor vi kan tale om dine mål, udfordringer, og hvordan du kan komme videre.

Har du brug for mere tid, eller mere dybdegående vejledning, så tilbyder jeg 55 minutters samtale for 399 kr. Du kan have lige så mange samtaler du ønsker, uden begrænsninger.

Book en personlig Coaching-samtaleBook en kort gratis samtale

Det er meget vigtigt at påpege at jeg ikke må yde rådgivning, og du må aldrig handle alene baseret på hvad vi taler om.

Jeg kan dele mine erfaringer, og hjælpe dig til at finde svar, sammen eller på egen hånd. Hvad du gør efterfølgende er helt på dit eget ansvar, og jeg kan ikke stilles ansvarlig for hvad der sker. Du kan heller ikke bede om kompensation eller lignende, hvis det ikke går som planlagt.

Når det er sagt, vil jeg meget gerne hjælpe dig videre, og jeg ville aldrig fortælle om noget, eller foreslå noget som jeg ikke selv ville gøre, eller kan stå bag. Det ville ikke hjælpe nogen af os.

Vælger du en coaching session får du også gratis, ubegrænset adgang til min eksklusive Discord server, hvor du finder andre mennesker at tale med, i mit fællesskab.

Hvad kan jeg blive coachet om?

Gennem mit liv er jeg selv blevet coachet, talt med psykologer og terapeuter. Gennem dem, og mine andre erfaringer ved at læse og studere, har jeg lært meget, som jeg gerne vil give videre til andre.

Jeg tilbyder generelt coaching inden for nedenstående emner, hvor jeg bruger min erfaring til at få dig op af hullet, og videre i livet, i dit eget tempo.

 • Økonomi og investering
 • Opsparing og gæld
 • Pension
 • Livsstil
 • Minimalisme
 • Økonomisk uafhængighed (FIRE)
 • Skat
 • Iværksætteri
 • Udland
 • Produktivitet og mål
 • Generel feedback og læring
Profilbillede af Christian Mitteldorf

Vi kan tale om hvad som helst du ønsker, men jeg vil være i stand til at hjælpe mest med ovenstående emner.

Hvad er coaching?

Coaching (eller vejledning) handler om at give feedback, og dele nye perspektiver. En coach er ikke ude på at dømme, men søger at skabe en forståelse for din situation, og den måde du ser verden på, ved at stille masser af spørgsmål, og at kigge dybere i dine svar.

Som coach forsøger jeg, med dig, at finde nogle handlinger du kan gøre, baseret på dine mål, og jeg kan hjælpe med at holde dig ansvarlig, ved regelmæssige opfølgninger.

Mest af alt er coaching bare et roligt sted, hvor vi sammen kan udforske og finde løsninger til dig, så du kan opnå dine mål og drømme. Det er slet ikke så formelt, som det lyder!

Alt vi taler om er helt fortroligt mellem os to. Jeg vil aldrig dele noget med andre, så du kan føle dig tryg med at dele.

Hvad er ikke coaching?

Book en personlig Coaching-samtaleBook en kort gratis samtale

Hvordan kan jeg få mest ud af min coaching?

Hvad koster det?

Du bestemmer helt selv hvor ofte, og hvor længe du vil coaches. Måske er det nok med én gang, men jeg anbefaler et regelmæssigt tjek ind, så vi kan følge op på dine mål.

Hvordan booker jeg?

Brug en af knapperne i toppen af siden her, og bestil enten en kort gratis samtale, eller en længere og dybdegående samtale.

Når du klikker (og efter at have betalt, hvor det er påkrævet) bliver du omdirigeret til min booking-side, hvor du kan finde plads i min kalender. Du skal blot vælge det ledige tidspunkt der passer dig bedst, så er du klar!

Inden samtalen vil det være godt at du overvejer, og noterer ned hvad du gerne vil tale om, og hvad du selv har prøvet.

Du kan bestille en samtale på ethvert tilgængeligt tidspunkt, men skynd dig, for de kan hurtigt blive booket af andre.

Hvad hvis jeg ikke kan nå min samtale?

Det sker for os alle at vi glemmer en aftale, eller noget andet dukker op. Det er helt okay.

Sørg for at give mig besked så hurtigt du kan, f.eks. ved at svare på indkaldelsen, eller ændr din booking fra den mail du modtager. Det er også okay hvis du kommer for sent. Jeg venter i hele det planlagte tidsrum. Dukker du op efter planlagt start, har vi blot mindre tid at tale i.

Jeg forbeholder mig retten til, ved gentagne udeblivelser, ikke at acceptere yderligere anmodninger, for at sikre andre en plads.

Book en personlig Coaching-samtaleBook en kort gratis samtale

* Grundet min betalingsplatform bliver du opkrævet i Australske dollars, og prisen fremstår som A$. Dette har ingen betydning for dig, og prisen vil være omkring 399 kr. forbeholdt for mindre valutaudsving.