Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #6, Oktober 2019

Hej 👻

September måned har været travl. Jeg har været på en kort rejse til Spanien, og oplevet vinfestivalen. Aldrig har jeg fået så meget vin, så billigt. Og det er skønt at bevæge sig rundt i 25 grader midt i september måned.

Herhjemme bliver det mørkere, og vejret bliver koldere. Det er efterår som det er bedst. Jeg elsker de nye dufte og farver. Det gør også at man opholder sig mere indendørs, og det betyder jeg kan hygge derhjemme med min kæreste, læse bøger, og skrive flere artikler til mine skønne læsere!

🥳 Jeg er utrolig glad for, at over 100 mennesker har tilmeldt sig mit nyhedsbrev — du er én af dem. Tusind tak for at du følger med!

Men lad os komme til det du er her for. Siden sidst har jeg udgivet en del artikler:

Benjamin Grahams principper for investering

Benjamin Graham kaldes også The Father og Value Investing, og var Warren Buffetts største helt gennem tiden. Han har grundlagt idéen om at købe aktier for mindre end de er værd.

Hans principper er en rigtig god øjenåbner for, hvordan man bør investere — og indeholder ting som man måske glemmer i dag.

Artiklen indeholder også alle principperne i en praktisk PDF du kan hænge op derhjemme!

Warren Buffetts 9 regler om virksomhedsledelse

Warren Buffett (ja, jeg ved du nok træt af at høre om ham) er en legendarisk investor, og en utrolig klog forretningsmand. Han beskriver her 9 regler og principper om hvordan man bør lede og styre en virksomhed.

Det er utrolig brugbar viden hvis man er leder i en virksomhed, men også til at vurdere ledelsen i virksomheder som man ønsker at investere i.

Sådan investerer jeg — Interview fra TV2 Business

For et år siden var jeg i et interview på TV2 Business, hvor jeg forklarede mere om min tilgang til at investere, hvorfor jeg gør det, og hvordan jeg griber det an.

Læs her hvordan jeg gør, og hvad jeg ser efter når jeg vil investere i selskaber.

Fortæl mig også gerne hvordan du gør i vores Facebook-gruppe Fornuftig Investering.

💰 Månedsopgørelse

Hver måned sætter jeg mig i en god stol og lægger tal sammen, når jeg laver en opgørelse for måneden der er gået. Og jeg deler alle detaljer med dig. Forhåbentlig kan disse inspirere dig til selv at investere mere.

Læs min opgørelse for September Se alle tidligere opgørelser her.

👏 Jeg Anbefaler

Der går nærmest ikke én uge uden jeg har næsen begravet i en bog. Nogle er om økonomi og investering, andre er gode historier. Nogle bøger vil jeg anmelde på bloggen, og sende til dig her i nyhedsbrevet.

Se alle mine anbefalinger her

😊 Tak for denne gang

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Bare besvar denne mail, eller kontakt mig på Twitter @cmitteldorf.

Tak fordi du læser med! 🤩

Christian