Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #7, December 2019

Hej,

2020 er kommet. Stærkt er det gået -- og hold op, hvor har der været meget at se til i 2019.

Det er nu ét år siden jeg startede bloggen og nyhedsbrevet her. Jeg er så glad og overrasket over, hvor meget der er sket på bare ét år. I skrivende stund har jeg opnået 140 læsere af nyhedsbrevet -- tusind tak for støtten! Jeg håber du vil dele det med familie og venner 😄

Året Der Gik: 2019

Afslutningen på 2019 giver god mulighed for at se tilbage, og gøre status på økonomien for hele året. Dette kan du læse om i Året Der Gik 2019, hvor jeg også fortæller hvad der kommer til at ske i 2020. I artiklen finder du også et link til at prøve den app jeg arbejder på -- det må du ikke gå glip af!

Ryd op i dit liv

Start det nye år med at rydde op i dine ting fra det gamle. Det giver rigtig meget overskud i hverdagen. I de seneste år, efterhånden som minimalisme har fået så meget fokus, har jeg elsket, at sætte mig ned og rydde grundigt op i mine og endda andres ting.

Få smidt ud hvad der ikke længere bruges eller er vigtigt, og fjern bekymringer og stress ved kun at beholde de ting du virkelig elsker.

I artiklen beskriver jeg hvad jeg selv gør, og giver praktiske tips!

Få orden i økonomien

Præcis som mange ejendele kan fjerne overblikket, så kan din økonomi også skabe frustrationer. Kig tilbage på hvordan du har styret og brugt pengene i 2019, og sæt dig selv nogle nye mål og vaner.

Jeg giver her en masse råd, og fortæller hvad der har hjulpet mig til at få et overskuelig økonomi.

Én af trinene er at blive helt gældfri, hvilket jeg selv bliver i 2020 - en fantastisk tanke!

Dæk dine hverdagsudgifter med udbytter

Hvad hvis jeg siger, at du kan få andre til selv at betale for de produkter du køber af dem? Lyder godt ikke?

Artiklen forklarer i detaljer, hvordan du kan bruge aktieudbytter til at betale for dine dagligdags ting såsom tandbørste og tandpasta. Jeg fortæller hvordan du kan få selskaberne til at betale dine regninger, ved at investere i dem.

Det kan være det fanger dig og du vil prøve det. Hvis ikke, er det lærer du i det mindste, at se investering og udbytter på en helt anden måde!

😊 Godt Nytår

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om i det nye år. Bare besvar denne mail, eller skriv i Facebook-gruppen Fornuftig Investering.

Tak fordi du læser med -- hav et rigtig dejligt nyt år! 🤩

Christian