Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev, august 2023

Hey,

August måned har været ganske rolig, men også fyldt med udgifter. Først og fremmest har vi været ud at rejse til Portugal, og 2 uger i Danmark. Det er selvfølgelig ikke billigt, men efterhånden en nødvendighed så jeg kan se familien. Vi kommer også tilbage til Danmark over jul og nytår!

Investerings- og FIRE-mæssigt har jeg købt nye aktier, og min samlede formue stiger stødt op mod de 2.000.000 kr. Det skulle være målet at nå det inden udgangen af året. Jeg er begyndt at “tælle” mine penge mere nøjagtigt og sætter hver eneste transaktion ind i et regneark, så jeg kan få et mere nøjagtigt overblik over hvor mine penge ryger hen. Jeg har en mistanke om, at de tal jeg har rapporteret faktisk er for høje, hvorfor min situation ser bedre ud end forventet. Du kan se mit seneste opslag på Instagram eller Facebook for et overblik.

Jeg ville også gerne høre fra jer læsere: kan i lide nyhedsbrevet, og giver det mening at sende det ud? Jeg spekulerer lidt på, om det er tiden værd. Giv mig gerne besked om, hvad du tænker.

Her er de artikler jeg har udgivet siden sidst:

Warren Buffett bliver 93: Her er hans bedste principper

Den 30. august fyldte Warren Buffett hele 93 år. Ham og makkeren Charlie Munger lever deres bedste liv nogensinde, og har ikke i sinde at gå på pension foreløbig. Warren har ofte sagt han først går på pension omkring 5 år efter han dør.

Jeg har samlet nogle af Buffett’s bedste principper som jeg forsøger at følge, og hjælper mig til at være en bedre investor og menneske.

Anmeldelse af The Antisocial Network

Gamestop-sagen der skete i januar 2021, midt under Covid-krisen, skabte meget postyr på markedet, og blev dækket vildt i medierne efterfølgende. Privatinvestorer gik i krig mod store hedge-fonde og fik handlet prisen på GameStop meget op, i håbet om et short-squeeze.

Historien følger nogle ægte og fiktive karakterer i deres jagt mod rigdomme. Højt at flyve…

Tak for den dejlige modtagelse af min coaching

Jeg har fået rigtig god feedback, og hjulpet mange mennesker allerede, gennem mit nye Coaching-tilbud. Her kan vi sammen hjælpe dig til at besvare spørgsmål, opnå dine mål og få tid og råd til dine drømme.

Se hvad jeg kan tilbyde, på mitteldorf.dk/coach og book en gratis kort samtale i dag.

Tak til sponsorer

En kæmpe tak til mine forskellige sponsorer der gør det muligt for mig at skrive godt indhold til jer. Giv dem et kig - det hjælper enormt meget.

  • Lysa er den bedste og billigste investeringrobot jeg har set. Lysa lader dig investere dine penge bredt på den letteste måde, og omkostningerne er holdt helt nede under 0,38% om året. De har en fornuftig tilgang til investering og investerer dine penge i indeksfonde af aktier og obligationer. Lysa tilpasser sig automatisk til din livssituation og hjælper dig til at træffe bedre økonomiske beslutninger. Få gavn af Lysa i dag.
  • Nordnet er min foretrukne børsmægler i Danmark. De har et meget bredt udvalg af aktier, ETF'er, fonde og andre instrumenter, og kan stort set tilbyde dig alt du har brug for, for at lave dine investeringer. Nordnet giver dig et godt overblik over dine investeringer og indrapporterer selv alle dine handler til Skat. Prøv Nordnets månedsopsparing og få gratis kurtage!.

Få min bog om investering

Alle abonnenter af dette nyhedsbrev får 30% rabat på min første e-bog om investering: Fornuftig investering, ved brug af rabatkoden nyhedsbrev30.

Få bogen med rabat her, hvis du ikke allerede har den!

🙌 Nu er du opdateret

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf. Du kan også følge mig på Instagram.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering, for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering.

Tak fordi du læser med!

Christian