Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev, maj 2022

I denne udgave: Deltag i en gratis Q&A med mig, læs min kvartalsrapport fra 1. kvartal, information om X-dag begrebet, og vigtige ord fra Warren Buffett om hvordan du tænker som en ejer.

Kvartalsopgørelse, 1. kvartal 2022

Første kvartal af 2022 er allerede overstået (ja, virkelig). Det ville være synd at sige der ikke er sket en del, og alt det kan du læse om i min seneste kvartalsrapport. Her kan du også se de udbytter jeg har modtaget, handler jeg har gjort, samt min fulde portefølje.

Hvordan er det gået for dig?

Hvad betyder x-dag?

Når virksomheder betaler et udbytte sker det efter x-dagen. Men hvad er det overhovedet? I artiklen dykker vi lidt ned i udbytter, og dette besynderlige begreb.

Tænk som en ejer når du investerer

I denne artikel ser vi nærmere på, hvad vi som investorer kan se efter for at vurdere ledelsen i selskabet og den måde de driver det på, baseret på Berkshire Hathaways “Owner Principles”.

Næste Investor+ Q&A

Som noget helt nyt har jeg oprettet et program for de mennesker der gerne vil være lidt tættere på det jeg laver. Jeg kalder det Investor+.

For et mindre beløb (du vælger selv) månedligt kan du støtte mit arbejde og få adgang til særlige events og spørgetimer med mig og andre gæster på sigt.

Det første event bliver en Q&A-runde med mig, Christian, denne søndag 8. maj kl. 12, og dette vil være gratis for alle!

For at deltage skal du blot tilslutte dig mødet via Teams (som gæst), på dagen via dette link: Investor+ Teams møde.

Læs meget mere om hvordan du kan blive Investor+ medlem nu, og få adgang til fremtidige møder, samt støtte mit arbejde så jeg kan lave mere indhold til dig: https://mitteldorf.gumroad.com/l/investorplus

Tak til sponsorer

En kæmpe tak til mine forskellige sponsorer der gør det muligt for mig at skrive godt indhold til jer.

  • Lysa er den bedste og billigste investeringrobot jeg har set. Lysa lader dig investere dine penge bredt på en ultra-nem måde, og omkostningerne er holdt helt nede under 0,38% om året. De har en fornuftig tilgang til investering og investerer dine penge i indeksfonde af aktier og obligationer. Lysa tilpasser sig automatisk til din livssituation og hjælper dig til at træffe bedre økonomiske beslutninger. Læs mere her.
  • Nordnet er min foretrukne børsmægler i Danmark. De har et meget bredt udvalg af aktier, ETF'er, fonde og andre instrumenter, og kan stort set tilbyde dig alt du har brug for, for at lave dine investeringer. Nordnet giver dig et godt overblik over dine investeringer og indrapporterer selv alle dine handler til Skat. Prøv Nordnets månedsopsparing og få gratis kurtage!.

Rabat på min bog

Alle abbonenter af dette nyhedsbrev får 30% rabat på min første e-bog om investering: Fornuftig investering, ved brug af rabatkoden nyhedsbrev30.

Få bogen med rabat her hvis du ikke allerede har den!

🙌 Nu er du opdateret

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Bare besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering, for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering!

Tak fordi du læser med!

Christian

Læs et andet