Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev, december 2022

November har været en fantastisk måned for mig. Hvordan går det dig?

Her ved månedsskiftet har jeg netop opnået en nettoformue på 1.400.000 kr. Det er første gang jeg er over 1.4 millioner kroner!

Alt kan naturligvis ske herfra, og der skal nok være tider hvor den dykker under igen. Det er naturligvis da de fleste af mine penge er sat i aktier, og de svinger som vinden blæser.

Min årsopgørelse udkommer i januar. Til den tid finder vi sammen ud af hvordan det ser ud.

Her er hvad der er sket siden sidst:

Pas på høje omkostninger når du investerer

Når jeg investerer er omkostningerne forbundet ved det naturligvis i baghovedet. Det er dog ikke noget der bekymrer mig meget, da jeg handler sjældent. Men det er ikke kun kurtage du skal passe på her.

Mest populære artikler

Denne nye sektion giver dig et hurtigt link til de 3 mest læste artikler i den forgange måned. Der er god mulighed for at lære noget nyt, eller opfriske hukommelsen.

🥇 Hvad betyder X-dag 🥈 15 bøger Warren Buffett anbefaler at læse 🥉 Kvartalsopgørelse 3. kvartal 2022

Tak til sponsorer

En kæmpe tak til mine forskellige sponsorer der gør det muligt for mig at skrive godt indhold til jer. Giv dem et kig - det hjælper enormt meget.

  • Lysa er den bedste og billigste investeringrobot jeg har set. Lysa lader dig investere dine penge bredt på en ultra-nem måde, og omkostningerne er holdt helt nede under 0,38% om året. De har en fornuftig tilgang til investering og investerer dine penge i indeksfonde af aktier og obligationer. Lysa tilpasser sig automatisk til din livssituation og hjælper dig til at træffe bedre økonomiske beslutninger. Læs mere her.
  • Nordnet er min foretrukne børsmægler i Danmark. De har et meget bredt udvalg af aktier, ETF'er, fonde og andre instrumenter, og kan stort set tilbyde dig alt du har brug for, for at lave dine investeringer. Nordnet giver dig et godt overblik over dine investeringer og indrapporterer selv alle dine handler til Skat. Prøv Nordnets månedsopsparing og få gratis kurtage!.

Rabat på min bog

Alle abbonenter af dette nyhedsbrev får 30% rabat på min første e-bog om investering: Fornuftig investering, ved brug af rabatkoden nyhedsbrev30.

Få bogen med rabat her hvis du ikke allerede har den!

🙌 Nu er du opdateret

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Bare besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering, for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering!

Tak fordi du læser med!

Christian