Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Tak fordi du følger med!

Tusind tak for din tilmelding. Jeg skal sørge for du altid får det nyeste indhold lige så snart jeg er færdig med at skrive det!

Husk at tilføje christian@mitteldorf.dk på listen over tilladte afsendere i dit e-mail program, så du ikke går glip af det jeg sender til dig.

👏 Få den bedste start

Jeg skriver om mange forskellige emner her på siden. For at lære mig og min historie lidt bedre at kende, vil jeg anbefale dig disse artikler og sektioner:

👀 Følg dine aktier med Stokki

Mit andet store projekt er danmarks nyeste og bedste investerings-app: Stokki.

Stokki er min nye aktie- og investeringsapp som gør det ultra-simpelt at holde styr på porteføljen, og de selskaber du følger. Følg din udvikling på tværs af alle porteføljer, sæt kursmål, finansielle data og meget mere. Som Stokki Pro får du adgang til flere funktioner til en lav månedlig pris.

Hent den gratis på App Store

⛺️ Hold styr på FIRE med FI Scouts

Sammen med Liz Brenner fra USA, der driver MindingMyThirties.com har vi udviklet FI Scouts. Det er en app der lader dig indtaste din egenkapital (net worth), opsparingsrate, gæld, og gør det let for dig at se hvornår du kan opnå økonomisk uafhængighed.

Hent den gratis på App Store

📣 Mød andre

Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Den Intelligente Investor for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering!