Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Tak fordi du følger med

Tusind tak for din tilmelding. Jeg skal sørge for du altid får det nyeste indhold, direkte i din indbakke.

Husk at tilføje christian@mitteldorf.dk på listen over tilladte afsendere i dit e-mail program, så du ikke går glip af det jeg sender til dig.

Det ville betyde meget, hvis du samtidig vil følge mig på:

👏 Få den bedste start

Jeg skriver om mange forskellige emner her på siden. For at lære mig og min histore lidt bedre at kende, vil jeg anbefale dig disse artikler og sektioner:

📖 Læs min bog

Jeg har samlet min investeringsmetode i min bog Fornuftig investering. Du kan lære nøjagtig hvad jeg selv gør, med inspiration i hvordan verdens bedste investor, Warren Buffett, gør det.

Bogen er delt op i kapitler der beskriver hvert skridt af, hvordan du også selv kan investere dine penge, og hvordan du finder ud af hvad et selskab er værd.

Som modtager af mit nyhedsbrev får du en rigtig god rabat på bogen, så hold øje i din indbakke, eller få bogen med rabat nu!

👩‍💻 Få adgang til webinarer og community med Investor+

Hvis du nyder det jeg laver, og gerne vil støtte mig yderligere, kan du tilmelde dig som Investor+ medlem. Her kan du, for et beskedent beløb hver måned, få eksklusiv adgang til mit Discord-community, samt deltage i webinarer, Q&A-sessioner og andre ting, særligt for medlemmer.

Mest af alt støtter du mit arbejde, så jeg kan fortsætte med at skrive og udvikle godt indhold til danskerne. Jeg er dybt taknemmelig for hver en krone du kan undvære!

Bliv Investor+ medlem via Gumroad

👀 Følg dine aktier med Stokki

Mit andet store projekt er danmark bedste aktie- og porteføljeapp: Stokki.

Stokki er min nye aktie- og investeringsapp som gør det ultra-simpelt at holde styr på porteføljen, og de selskaber du følger. Følg din udvikling på tværs af alle porteføljer, sæt kursmål, finansielle data og meget mere. Som Stokki Pro får du adgang til flere funktioner til en lav månedlig pris.

Hent Stokki gratis på App Store

⛺️ Hold styr på FIRE med FI Scouts

Sammen med Liz Brenner fra USA, har vi udviklet FI Scouts . Det er en app der lader dig indtaste din egenkapital (net worth), opsparingsrate, gæld, og gør det let for dig at se hvornår du kan opnå økonomisk uafhængighed.

Hent FI Scouts gratis på App Store

📣 Mød andre

Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig investering for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering!