Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev, juli 2023

Hey,

Jeg håber du nyder sommeren i Danmark, eller hvor end du bruger den. Her i Sydney er det vinter og selvom det ikke er direkte koldt, så bruges der noget mere tid indendørs. Det bruger jeg til gengæld på at læse, lære nye ting, og skrive denne måneds nyhedsbrev.

Juni har været ganske god på mange fronter. Arbejde og familieliv går rigtig godt, med nye spændende projekter i sigte. Min formue og investeringer er helt eksploderet over den seneste måned, pga. den gode udvikling i markederne. Mine investeringer og formue er på én måned steget med mere end 100.000 kr, hvilket ikke sker så tit.

Denne udvikling kan selvfølgelig gå helt den anden vej i de kommende måneder, men indtil da kan jeg kun glæde mig over det. Desværre betyder det også, at de aktier jeg gerne vil opkøbe er blevet dyrere, og det er jeg ikke så glad for.

Læs min seneste kvartalsopdatering for 2. kvartal, for mange flere detaljer. Du kan også se alle mine tidligere opgørelser.

Her er nogle highlights:

  • 🪙 I det seneste kvartal 116.879 kr. i lønindkomst (efter Skat), og 57.436 i udgifter
  • 🪙 Dette giver en opsparingsrate omkring 54%
  • 🪙 Min samlede egenkapital (net worth) er steget med 159.006 og er nu på 1.744.158 kr.
  • 🪙 I 2023 indtil videre har jeg et afkast på 14,80 % og modtaget udbytte for 5.533 kr.

Jeg leder efter nye aktier jeg kan købe, eller at opkøbe i nogle jeg allerede har. Faktisk føler jeg, jeg har for mange forskellige. Hvilke ville i købe mere af, og hvilke ville i skille jer af med, i min situation?

Hvordan er det gået for dig den seneste tid, og hvad er dine næste mål?

Tak for den dejlige modtagelse af min coaching

Jeg har fået rigtig god feedback, og hjulpet mange mennesker allerede, gennem mit nye Coaching-tilbud. Her kan vi sammen hjælpe dig til at besvare spørgsmål, opnå dine mål og få tid og råd til dine drømme.

Se hvad jeg kan tilbyde, på mitteldorf.dk/coach og book en gratis kort samtale i dag.

Tak til sponsorer

En kæmpe tak til mine forskellige sponsorer der gør det muligt for mig at skrive godt indhold til jer. Giv dem et kig - det hjælper enormt meget.

  • Lysa er den bedste og billigste investeringrobot jeg har set. Lysa lader dig investere dine penge bredt på den letteste måde, og omkostningerne er holdt helt nede under 0,38% om året. De har en fornuftig tilgang til investering og investerer dine penge i indeksfonde af aktier og obligationer. Lysa tilpasser sig automatisk til din livssituation og hjælper dig til at træffe bedre økonomiske beslutninger. Få gavn af Lysa i dag.
  • Nordnet er min foretrukne børsmægler i Danmark. De har et meget bredt udvalg af aktier, ETF'er, fonde og andre instrumenter, og kan stort set tilbyde dig alt du har brug for, for at lave dine investeringer. Nordnet giver dig et godt overblik over dine investeringer og indrapporterer selv alle dine handler til Skat. Prøv Nordnets månedsopsparing og få gratis kurtage!.

Få min bog om investering

Alle abonnenter af dette nyhedsbrev får 30% rabat på min første e-bog om investering: Fornuftig investering, ved brug af rabatkoden nyhedsbrev30.

Få bogen med rabat her, hvis du ikke allerede har den!

🙌 Nu er du opdateret

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf. Du kan også følge mig på Instagram.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering, for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering.

Tak fordi du læser med!

Christian

Læs et andet