Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Prøv Freedom24: en investeringsplatform med fokus på IPO

Dette indlæg kan indeholde links til produkter, hvor jeg modtager en provision af salget. Jeg anbefaler kun produkter og services af højeste kvalitet, som jeg selv kan stå inde for. Læs mere her.

Denne artikel er sponsoreret af Freedom24.

Freedom24 er en ny børsmægler på vej ind på det danske og nordiske marked. Lige nu er de ved at ekspandere stort i Europa.

Selvom du sikkert aldrig har hørt om Freedom24, er de ved at blive en ret stor spiller på markedet, og har modtaget store investeringer fra blandt andet Morgan Stanley.

Hos Freedom24 kan du handle med mere end 1 million produkter, både aktier, ETF'er samt futures og optioner hvis det er noget for dig. Du går ikke derfra uden at finde det du leder efter, det er ret sikkert. Det er en stor fordel fremfor konkurrenterne.

Du behøver selvfølgelig ikke samle alt hos Freedom24, men det kan være du kan finde aktier her, som du ikke kan få andre steder. Derudover er deres kurtage ganske lav, med minimumskurtage på ~15 kr.

Lær at investere fornuftigt som Warren Buffett og Charlie Munger

Omslag af e-bogen Fornuftig investering

Med min e-bog lærer du hvordan kan finde de gode selskaber og investere i dem. Jeg fortæller alt hvad jeg har lært på en let og overskuelig måde, så du nemt kan følge med og prøve det af selv.

Denne korte e-bog kan du nyde i sofaen på en weekend, og lære nøjagtigt hvordan Warren Buffett er blevet så succesfuld en investor.

Tryk på linket herunder og se hvordan du kan få min e-bog med det samme.

Få 30% rabat på min e-bog nu!

Hvorfor bruge Freedom24?

Nu har jeg prøvet Freedom i nogle uger, og jeg har været meget tilfreds. Det er en enkel og moderne platform som umiddelbart giver dig alt hvad man kan få brug for, uden at fylde det op med alt det man ikke gider se.

Oprettelsen var ganske let: du indtaster blot din e-mail og et ønsket kodeord, hvorefter du bliver ledt gennem en overraskende kort tilmeldings-process. Her skal du først fortælle om du f.eks. er amerikansk statsborger (krævet ved lov), og derefter uploader du et billede af dit pas og andet bevis på din bopæl. Det tog mindre en 5 minutter at komme igang.

Når først du er oprettet skal du naturligvis overføre penge at handle for. Det sker lige så nemt, ved enten at lave en bankoverførsel eller "betale" til dem med et kreditkort.

Derudover har de naturligvis en app, som gør det super nemt at holde øje med aktierne lige når du vil. Klar anbefaling herfra 👍

Det eneste negative ved Freedom er, at de ikke (endnu) automatisk indeberetter til SKAT. Så der vil være en smule ekstra arbejde at gøre der.

Gratis analyser og meninger fra teamet

Teamet bag Freedom har flere gange udgivet artikler og kommentarer til avisen Børsen og Finans, hvor de sammenligner en god aktieportefølje med et fodboldhold. Her deler de deres holdning til det aktuelle marked, centralbanker, renter, og hvad vi private skal gøre med vores penge.

På platformen udgiver de jævnligt nye analyser om selskaber (aktier), samt gode råd til hvordan man kan investere sine penge godt og fornuftigt. Derudover skriver de om ETF'er og obligationer. De lægger mange kræfter i for at informere deres brugere og offentligheden.

Det er en af de ting jeg godt kunne lide: jeg føler faktisk de virkelig gør deres bedste for deres brugere, både med hensyn til indhold og brugervenlighed for platformen. Der er kælet lidt for detaljerne.

Ved at tilmelde dig på Freedom24-platformen får du faktisk en gratis tilfældig aktie til en værdi mellem $13-$600. Så har man da lidt at starte med! Desuden kan du skrive dig på deres affiliate-program, og tjene lidt ekstra penge ved at få andre kunder på. Der kan man da tale om afkast.

Tilmeld dig Freedom24 nu og få en gratis aktie!

Særligt fokus på børsnoteringer (IPO)

Freedom24 lægger særlig stor vægt på børsnoteringer, og forsøger at gøre det meget nemt at deltage i dem. Ofte er det sådan at små private investorer ikke kan deltage i børsnoteringer før alle de store fonds og pensionskasser har lagt billet ind. De private ender derfor med at få tildelt meget få aktier - hvis overhovedet en eneste.

Det er her Freedom virkelig adskiller sig fra konkurrenterne. Her kan du deltage i en crowdfunding-pulje om at få adgang til de nyeste og mest interessante børsnoteringer, især fra USA, på lige fod med alle andre - inklusiv de institutionelle investorer. Her har alle de samme rettigheder og muligheder, uanset hvor stor en formue du kommer med. Du er stadig ikke garanteret at få elle de aktier du ønsker, men der er en større chance for det, da du kommer med meget tidligere i forløbet.

Freedom udvælger selv de, efter deres mening, bedste børsnoteringer at investere i, og giver dig mulighed for at komme ind på lige fod med alle andre. For mange af børsnoteringerne kræver det dog, at du som investor holder dine aktier i mindst 93 dage, i en såkaldt lock-up periode. Dette er ganske normalt, og det samme kræves af store investorer.

Dette er intet problem for mig personligt, for jeg vil alligevel ikke investorer i noget, medmindre jeg vil være medejer af selskabet de næste mange år.

Hvad koster det?

Omkostningerne for Freedom24 når vi taler kurtage er meget attraktive. Det varierer lidt afhængigt om det er en børsnotering eller ej, men generelt starter deres kurtage fra ca. 15 kr, og opefter. Ved børsnoteringer kan omkostningerne maks. være på 5% af handelsbeløbet.

Freedom24 kører med forskellige planer (eller tariffer, med deres ord), hvor du kan betale et lille månedligt beløb og få lavere handelsomkostninger. Det er især lækkert hvis du handler ofte. Standard-planen er naturligvis helt gratis.

En særlig fordel ved Freedom er deres meget lave kapitalkrav ved deltagelse i børsnoteringer. Hvor andre møglere kræver man stiller med mellem 50.000 - 1.250.000 kr. som minimum, så er beløbet blot 10.000 kr. ved Freedom. Det gør en stor forskel for mindre investorer der gerne vil være med.

Du kan se alle deres priser og planer på hjemmesiden.

Tilmeld dig Freedom24 nu og få en gratis aktie!

Konklusion

Efter et par uger med Freedom ser det for mig ud til at være en rigtig god platform og mægler. Der er efterhånden ikke meget der skiller sig ud mellem alle online-mæglerne, med Freedom har formået at finde sig en niche, gennem deres ekspertise og tilgang til børsnoteringer.

Det er super let at oprette en gratis konto, og begynde at handle aktier, og mange andre instrumenter fra deres app. De får derfor en god anbefaling herfra!

Hvis du er interesseret kan du også læse en personlig historie om den russiske stifter Timur Turlov.

Kender du til Freedom24? Er det noget du vil prøve?

Tak fordi du læste med!

Kunne du lide artiklen? Har du en kommentar?

🤗 Det vil hjælpe mig meget, hvis du vil dele den på Facebook eller Twitter

⌨️ Skriv en kommentar i Facebook-gruppen Fornuftig Investering

📥 Tilmeld dig nyhedsbrevet så jeg kan sende dig andre lignende historier.

🤩 Få endnu mere indhold fra mig som Investor+ medlem

Bliv Investor+ medlem via
Lær mere om