Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Prøv Freedom24: en investeringsplatform med masser af aktier og høj indskudsrente

Dette indlæg kan indeholde links til produkter, hvor jeg modtager en provision af salget. Jeg anbefaler kun produkter og services af højeste kvalitet, som jeg selv kan stå inde for. Læs mere her.

Denne artikel er sponsoreret af Freedom24.

Freedom24 er en ny børsmægler på vej ind på det danske og nordiske marked. Lige nu er de ved at ekspandere stort i Europa.

Selvom du sikkert aldrig har hørt om Freedom24, er de ved at blive en ret stor spiller på markedet, og har modtaget store investeringer fra blandt andet Morgan Stanley.

Hos Freedom24 kan du handle med mere end 1 million produkter, både aktier, ETF'er samt futures og optioner hvis det er noget for dig. Du går ikke derfra uden at finde det du leder efter, det er ret sikkert. Det er en stor fordel fremfor konkurrenterne.

Du behøver selvfølgelig ikke samle alt hos Freedom24, men det kan være du kan finde aktier her, som du ikke kan få andre steder. Derudover er deres kurtage ganske lav, med minimumskurtage på ~15 kr.

Lær at investere fornuftigt som Warren Buffett og Charlie Munger

Med min e-bog lærer du hvordan kan finde de gode selskaber og investere i dem. Jeg fortæller alt hvad jeg har lært på en let og overskuelig måde, så du nemt kan følge med og prøve det af selv.

Denne korte e-bog kan du nyde i sofaen på en weekend, og lære nøjagtigt hvordan Warren Buffett er blevet så succesfuld en investor.

Tryk på linket herunder og se hvordan du kan få min e-bog med det samme.

Få 30% rabat på min e-bog her!
Omslag af e-bogen Fornuftig investering

Hvorfor bruge Freedom24?

Nu har jeg prøvet Freedom i nogle uger, og jeg har været meget tilfreds. Det er en enkel og moderne platform som umiddelbart giver dig alt hvad man kan få brug for, uden at fylde det op med alt det man ikke gider se.

Oprettelsen var ganske let: du indtaster blot din e-mail og et ønsket kodeord, hvorefter du bliver ledt gennem en overraskende kort tilmeldings-process. Her skal du først fortælle om du f.eks. er amerikansk statsborger (krævet ved lov), og derefter uploader du et billede af dit pas og andet bevis på din bopæl. Det tog mindre en 5 minutter at komme igang.

Når først du er oprettet skal du naturligvis overføre penge at handle for. Det sker lige så nemt, ved enten at lave en bankoverførsel eller "betale" til dem med et kreditkort.

Derudover har de naturligvis en app, som gør det super nemt at holde øje med aktierne lige når du vil. Klar anbefaling herfra 👍

Det eneste negative ved Freedom er, at de ikke (endnu) automatisk indeberetter til SKAT. Så der vil være en smule ekstra arbejde at gøre der.

Gratis analyser og meninger fra teamet

Teamet bag Freedom har flere gange udgivet artikler og kommentarer til avisen Børsen og Finans, hvor de sammenligner en god aktieportefølje med et fodboldhold. Her deler de deres holdning til det aktuelle marked, centralbanker, renter, og hvad vi private skal gøre med vores penge.

På platformen udgiver de jævnligt nye analyser om selskaber (aktier), samt gode råd til hvordan man kan investere sine penge godt og fornuftigt. Derudover skriver de om ETF'er og obligationer. De lægger mange kræfter i for at informere deres brugere og offentligheden.

Det er en af de ting jeg godt kunne lide: jeg føler faktisk de virkelig gør deres bedste for deres brugere, både med hensyn til indhold og brugervenlighed for platformen. Der er kælet lidt for detaljerne.

Tilmeld dig Freedom24 nu!

Enormt udvalg af aktier og god forbrugerbeskyttelse

Der er mange platforme at vælge imellem på markedet, og Freedom24 vil skille sig ud ved at have flest muligheder for sine brugere. De har et enormt udvalg, og er med sine 1 million investeringsprodukter formentlig er det største i verden. Freedom24 tilbyder mere end 1.000.000 aktier, ETF’er, obligationer og amerikanske optioner fra de store børser i USA, Europa og Asien.

Indtil du finder den perfekte aktie, kan du selvfølgelig have dine kontanter stående, og det er i sig selv også en god forretning. Freedom24 har en meget populær opsparingskonto til EUR og USD, hvor der er en årlig rente på 2,5% og 3% der udbetales dagligt. Hvis pengene låses, kan man få €3,6% eller $5,8%.

Da Freedom24 er et europæisk selskab gælder derfor også alle almindelige regler for at beskytte brugernes penge på platformen. Skulle det gå så galt at Freedom går konkurs er brugerne forsikret for op til €20.000. Dette gælder dog kun kontanter. For aktier der ejes, vil danske brugere kunne få overført deres aktier til et andet depot de har.

Sidst, men absolut ikke mindst, vil du som bruger af Freedom eje rigtige aktier, og ikke bare CFD'er som mange andre platforme tilbyder. Jeg har indtil videre kun meget godt at sige om Freedom.

Hvad koster det?

Omkostningerne for Freedom24 når vi taler kurtage er meget attraktive. Det varierer lidt afhængigt om det er en børsnotering eller ej, men generelt starter deres kurtage fra ca. 15 kr, og opefter. Ved børsnoteringer kan omkostningerne maks. være på 5% af handelsbeløbet.

Freedom24 kører med forskellige planer (eller tariffer, med deres ord), hvor du kan betale et lille månedligt beløb og få lavere handelsomkostninger. Det er især lækkert hvis du handler ofte. Standard-planen er naturligvis helt gratis.

En særlig fordel ved Freedom er deres meget lave kapitalkrav ved deltagelse i børsnoteringer. Hvor andre mæglere kræver man stiller med mellem 50.000 - 1.250.000 kr. som minimum, så er beløbet blot 10.000 kr. ved Freedom. Det gør en stor forskel for mindre investorer der gerne vil være med.

Du kan se alle deres priser og planer på hjemmesiden.

Tilmeld dig Freedom24 nu!

Inden du går

Efter et par uger med Freedom ser det for mig ud til at være en rigtig god platform og mægler. Der er efterhånden ikke meget der skiller sig ud mellem alle online-mæglerne, med Freedom har formået at finde sig en niche, gennem deres ekspertise.

Det er super let at oprette en gratis konto, og begynde at handle aktier, og mange andre instrumenter fra deres app. De får derfor en god anbefaling herfra! Vil du have hjælp til hvordan du skal investere kan du læse mit indlæg om hvad fornuftig investering er.

Hvis du er interesseret kan du også læse en personlig historie om den russiske stifter Timur Turlov.