Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Sponsorer og annoncering

Dette website laver indhold fokuseret på målgrupper inden for privatøkonomi og investering, primært til private individuelle investorer, eller folk der vil lære det. Vores niche og passion er langsigtet og fornuftig investering baseret på sunde forretningsprincipper.

Hver måned er der mere end 2.000 mennesker der besøger mitteldorf.dk, med gratis adgang til alt indhold. Dem kan du nå ud til, ved at blive en sponsor for siden, gennem sponsoreret indhold, reklamespots eller affiliate-aftaler. Hvis du har produkter at tilbyde til anmeldelse kan det ligeledes være en nem mulighed for din virksomhed.

Udover sitet ejer vi også en Facebook-side med over 500 følgere, og en målrettet Facebook-gruppe med over 4.000 medlemmer. Her vil artikler jævnligt blive delt og debateret, hvilke giver yderligere visninger for din reklame.

Hvis du eller din virksomhed har interesse for at nå ud til denne målgruppe af dedikerede og mulige investorer, er i meget velkomne til at skrive en email til christian@mitteldorf.dk for at høre om priser og muligheder.

Hvorfor reklamere her?

Mitteldorf.dk er et relativt lille website, som dog vokser jævnt hver måned. Vi ser stigende trafik og interesse, og gør en stor indsats for at skabe personlige og tætte forhold til læserne. Vi værdsætter og danner ramme for loyale læsere som vender tilbage af personlig interesse, og deltager aktivt i det danske community for økonomi, investering og økonomisk uafhængighed.

Et samarbejde med Christian Mitteldorf personligt betyder:

Reklametyper

Vores primære reklamemuligheder er sponsorerede artikler, affiliate- eller henvisningsprogrammer, eller et reklamespot i vores artikler.

Sponsorerede artikler af varierende omfang starter ved 2.000 kr. pr. artikel. Reklamespots varer en måned ad gangen og kan købes fra 5.000 kr. Eksklusivt reklamespot, for kun jeres virksomhed i én måned, fås fra 10.000 kr.

Et eksempel på sponsor-banner kunne se sådan ud:

Interesseret?

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i at nå flere personer i den specifikke målgruppe og niche jeg har, så send en kort email til christian@mitteldorf.dk. Du får et personligt svar inden for få dage, og kan derigennem få flere informationer om trafik og hvilke muligheder vi kan skabe sammen.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer!

Christian Mitteldorf