Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Reklamer

Jeg elsker at lave indhold til det danske community inden for økonomi og investering.

Det startede for alvor i Januar 2019, og siden da har det været mit mål at alt indhold er gratis tilgængeligt. Privatøkonomi og investering er noget alle bør lære mere om, men desværre er den slags viden ikke altid let tilgængelig eller rådgivning er dyr.

Det er min intention at gøre dette til en fuldtids-forretning, og det koster naturligvis en smule i løbende drift (+ rigtig mange arbejdstimer). Af den årsag har jeg valgt at arbejde sammen med partnere, vise diskrete reklamer og gøre brug af affiliate-links i mit indhold.

Jeg anbefaler relevante værktøjer, produkter og services som jeg personligt finder meget brugbare, og mener du kan få glæde af.

Disse reklamer vil være få og diskrete. Alt indhold på siden vil til enhver tid være frit tilgængelig for alle. Der er intet skjult indhold, blinkende banner-reklamer, forstyrrende pop-up vinduer, auto-spillende videoer, eller andet af den slags. Det er ikke min hensigt at sælge andres produkter til dig, men vil sætte pris på, du giver dem et klik hvis du synes det lyder interessant. Alle reklamer er tydeligt markeret, så du kan klart kan se det.

Hvis du kan lide indholdet på denne side, så giv endelig mine samarbejdspartnere et besøg ved at klikke på reklamerne. Kig på deres produkter, og køb hvis der er noget du kan bruge.

Alt dette er med til at støtte mit arbejde, og hjælper mig med at udvikle vores community. Det sikrer at alt indhold kan være frit tilgængeligt for alle.

Er du ikke tilfreds med den måde reklamer vises på, eller har en anden bekymring, så skriv til mig straks.

Tak fordi du læser med!

— Christian