Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #3, Marts 2019

Hej,

Marts er ved at være forbi, og hver måned bruger jeg tid på at gennemse mit forbrug, investeringer og udbytter for at se hvor langt jeg er kommet.

Når man først har investeret sine penge, så arbejder de for dig. Og de arbejder døgnet rundt, giver afkast og udbytter, uden du skal løfte en finger. Hvordan det?

Sådan kan snebolde gøre dig rig

Det handler om renters rente. Jo flere penge du har investeret, og jo længere de arbejder for dig i markedet, jo flere “renter” får du fra dem, i form af afkast og udbytter. Det vigtigste er derfor ikke at handle ofte, men finde et godt selskab og lade pengene blive stående. Jeg har skrevet om, hvad det kan føre til i mit indlæg: Bliv hurtigere rig med Snebolds-effekten

Hvor rig var Warren Buffett på din alder?

For at blive økonomisk uafhængig er det vigtigste at se på dit forbrug og hvor meget du sparer op — sammenligner du de to ting giver det dig din opsparingsrate, altså den procentdel af din indkomst du sparer og, og som ikke går til forbrug. Mit mål er hele tiden at forøge min opsparingsrate. Men hvorfor er det så vigtigt med en opsparing? Kan vi ikke bare leve af de penge vi har? Det har jeg skrevet lidt om i Vigtigheden ved at spare op

Tak for denne gang ☺️ Hvis du vil være med til at bestemme hvad jeg skriver om næste gang, så besvar denne mail og fortæl hvilke spørgsmål du har eller hvad du vil høre mere om.

De bedste hilsner, Christian