Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #1, Januar 2019

Hej 👋🏻

Jeg håber du nyder at være her. Jeg nyder ihvertfald at have dig her.

Du tænker måske hvem jeg er, og hvorfor jeg har startet denne blog. Det handler kort og godt om, at jeg vil hjælpe dig og mange andre mennesker, og dele de erfaringer jeg har gjort mig. Jeg håber på den måde du kan få mere styr på økonomien, eller få øjnene op for at der findes en verden hvor man selv kan bestemme hvad man bruger sin dyrebare tid på.

Hvis du har lyst til at læse mere om mig, så finder du en lille historie på siden Om mig.

Et sparetip til dig med MobilePay 📱

Jeg ønsker at gøre det nemt for folk at spare op, og være mere sparsommelige. For et år tilbage så jeg selv et tip til at spare lidt ekstra op hver dag, ved hjælp af MobilePay. Det handler kort sagt om, at alle de penge du modtager med MobilePay kommer direkte ind på din opsparingskonto.

Det kan du læse mere om i artiklen Spar op med MobilePay hvor der også er en kort video der viser hvordan du bruger det. Jeg håber du finder det brugbart og vil dele det med dem du kender 😄

Hvad har du til mig næste gang?

I julen læste jeg Helge Larsens nye bog Den Tålmodige Investor, og inden længe vil jeg lave en anmeldelse af bogen. Vi kender Helge Larsen fra Millionærklubben Podcast og fra Proinvestor hvor han altid taler om blandt andet medicinal- lakseselskaber. En meget interessant og fornuftig investor.

Få mere ud af dine investeringer og lær fra andre

På Facebook finder du gruppen Fornuftig Investering hvor du kan stille alle dine spørgsmål om investering og økonomi. Jeg håber du vil dele dine spørgsmål med os derinde, og lad os sammen finde et svar.

Hvis du har lyst til at stille mig et spørgsmål, kan du bare besvare denne mail, eller fange mig på twitter.

De bedste hilsner, Christian

Læs et andet