Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #2, Februar 2019

Er du også i tvivl om hvilken vej der er den rigtige? 🤷‍♂️

Hvis du er begyndt at investere har du sansynligvis hørt om de to udtryk: fundamental analyse og teknisk analyse. Hvad er nu det, og hvilken en er den rigtige?

Det sidste kan jeg ikke svare på, for alle mennesker er forskellige. Inden for investering kan man ikke sige at noget er det korrekte, men der er alligevel nogle sammenfald, hvis man ser på hvad de rige mennesker i verden har gjort. Og det har ikke været den tekniske fremgang.

Dengang Warren Buffett lærte at investere var der, ligesom i dag, mange der benyttede teknisk analyse, og han prøvede det også af. Indtil han vendte graferne på hovedet og kunne se de samme mønstre. Samme tid kom han ind på Columbia Business School hvor han blev undervist af Benjamin Graham og David Dodd. De samme undervisere som havde skrevet Security Analysis -- en bog han fandt meget interessant.

Buffett har gennen tiden fundet ud af, at mange af de investorer der er blevet rige i dag, har benyttet samme metode, og det skrev han engang en artikel om som du kan læse i mit seneste indlæg:

The Superinvestors of Graham-and-Doddsville​

Og det er den samme rejse jeg har været på. Derfor var artiklen også en kæmpe inspiration for mig, og det håber jeg også den er for dig. Men er det stadig gældende i dag? Det mener jeg. Hvad mener du?

Vil du lære mere om disse Superinvestorer?

Jeg vil med tiden skrive mere om Warren Buffett, og hvordan han investerer, da det er min største inspirationskilde, og ham der fik mig på "rette vej". På Facebook finder du gruppen Fornuftig Investering hvor du kan stille alle dine spørgsmål om investering og økonomi. Jeg håber du vil dele dine spørgsmål med os derinde, og lad os sammen finde et svar.

Hvis du har lyst til at stille mig et spørgsmål, kan du bare besvare denne mail, eller fange mig på twitter.

De bedste hilsner, Christian