Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev, april 2022

I denne udgave: min nyeste kvartalsrapport for 1. kvartal 2022, og en artikel med råd og visdom fra Guy Spier.

Investering kræver et særligt temperament

Hvordan påvirker din hjerne og miljø den måde du investerer på? Hvilke slags mennesker bør du omgås dig med?

De to spørgsmål bliver besvaret i denne artikel der samler op på nogle af de råd og leveregler Guy Spier har fortalt om i sin bog The Education of a Value Investor.

Kvartalsopgørelse, 1. kvartal 2022

Første kvartal af 2022 er allerede overstået (ja, virkelig). Det ville være synd at sige der ikke er sket en del, og alt det kan du læse om i min seneste kvartalsrapport. Her kan du også se de udbytter jeg har modtaget, handler jeg har gjort, samt min fulde portefølje.

Hvordan er det gået for dig?

Tak til sponsorer

En kæmpe tak til mine forskellige sponsorer der gør det muligt for mig at skrive godt indhold til jer.

  • Lysa er den bedste og billigste investeringrobot jeg har set. Lysa lader dig investere dine penge bredt på en ultra-nem måde, og omkostningerne er holdt helt nede under 0,38% om året. De har en fornuftig tilgang til investering og investerer dine penge i indeksfonde af aktier og obligationer. Lysa tilpasser sig automatisk til din livssituation og hjælper dig til at træffe bedre økonomiske beslutninger. Læs mere her.
  • Lunar en en digital bank-app, der giver brugerne fuld kontrol over deres privatøkonomi på en virkelig nem og billig måde. Nu kan du også bruge app'en til at investere med. Læs mere her.

Rabat på min bog

Alle abbonenter af dette nyhedsbrev får 30% rabat på min første e-bog om investering: Fornuftig investering, ved brug af rabatkoden nyhedsbrev30.

Få bogen med rabat her hvis du ikke allerede har den!

🙌 Nu er du opdateret

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Bare besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering, for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering!

Tak fordi du læser med!

Christian