Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #25, november 2021

Vi er på vej ind i december, og sommeren har meldt sin ankomst her i Sydney. Er det for tidligt at sige glædelig jul? :-)

Jeg har haft travlt med flere projekter i den senere til, blandt andet arbejder vi på en opdatering til min app FI Scouts, så du kan få Widgets!

Med FI Scouts kan du let indtaste dine tal og følge dine FIRE-rejse hvis du er interesseret i det. Jeg gør det hver måned, og har netop gjort det for november. Du kan se min oversigt på skærmbilledet her:

FI Scouts oversigt over FIRE

Det går ihvertfald fremad for mig, og det er godt at se. Jeg er SÅ tæt på at ramme 1.1 million.

Fordi min tid går meget med andre projekter har jeg kun skrevet én artikel til dig denne måned. Udover det har hjemmesiden har fået nogle nye designændringer, og jeg har tilføjet en Sponsor-side.

Hvis du eller din virksomhed kunne tænke sig at støtte mit arbejde, så kan du blive sponsor og få skrevet sponsoret indhold. Du kan også bare besøge mine sponsorer, eller donere gennem MobilePay, som du finder i bunden af alle artikler.

Denne måned deler jeg denne artikel med dig:

Sådan tjente Warren Buffett sin første halve million

Warren Buffett er én af verdens rigeste mænd, og uden tvivl verdens bedste nulevende investor. Måske lige med undtagelse af Charlie Munger. Men han startede faktisk helt fra bunden med bare sine sparepenge, efter at omdele aviser da han var 13 år gammel.

Efter at have lært hvordan man kan investere fornuftigt, uden stor risiko for tab, fokuserede han hele sin formue på de bedste idéer han fandt på aktiemarkedet. Diversificering er ikke noget Warren tror på.

Læs med her og se nogle af hans bedste tidlige investeringer som fik ham godt i gang!

🙌 Nu er du opdateret

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Bare besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering, for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering!

Tak fordi du læser med!

Christian