Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nye priser hos Saxo i 2024

Dette indlæg kan indeholde links til produkter, hvor jeg modtager en provision af salget. Jeg anbefaler kun produkter og services af højeste kvalitet, som jeg selv kan stå inde for. Læs mere her.

Saxo Bank sænker priserne i 2024 og er blevet meget konkurrencedygtige. Fælles for alle kurtagepriser er, at den normale kurtage nu er på kun 0,08 %. Det er dog især minimumskurtagen der er blevet meget attraktiv.

De nye priser er:

  • Danske aktier: Minimumskurtage på 10 kroner
  • Amerikanske aktier: Minimumskurtage på 1 USD, amerikanske dollars
  • ETF'er: Minimumskurtage på 3 euro

Selvom Saxo Bank i forvejen var ret billige, så sætter de nye højder (eller lavder?) med disse priser. Minimumskurtagen på danske aktier sænkes fra 14 kr. til kun 10 kr. Minimumskurtagen på amerikanske aktier er nu blot på 1 USD, ned fra hele 9 USD. Det er en massiv besparelse hvis man handler selv relativt sjældent. ETF'er har nu minimumskurtage på kun 3 Euro, ned fra 9 Euro.

Der er også prisændringer på andre skandinaviske markeder (Norge, Sverige, Finland), i Frankrig, og andre lande. Du kan læse meget mere om tilbuddet her.

De nye priser er gældende fra 15. januar 2024. Saxo Bank tilbyder endda også en positivt rente på indestående på op til 3,05 % af danske kroner. Saxo Bank arbejder desuden fortsat på en efterhånden udbredt månedsopsparing-løsning.

Det er en ganske fin tidlig julegave de har fundet på der, som uden tvivl vil medføre mere konkurrence på markedet, og forhåbentlig vil få andre banker og platforme til at følge efter.

Tak fordi du læste med!

Kunne du lide artiklen? Har du en kommentar?

🤗 Det vil hjælpe mig meget, hvis du vil dele den på Facebook eller Twitter

⌨️ Skriv en kommentar i Facebook-gruppen Fornuftig Investering

📥 Tilmeld dig nyhedsbrevet så jeg kan sende dig andre lignende historier.

📚 Køb min e-bog Fornuftig Investering, eller book en gratis coaching-samtale

🤩 Få endnu mere indhold fra mig som Investor+ medlem

Bliv Investor+ medlem via
Lær mere om