Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Freedom24 giver gratis aktier indtil 31 august

Dette indlæg kan indeholde links til produkter, hvor jeg modtager en provision af salget. Jeg anbefaler kun produkter og services af højeste kvalitet, som jeg selv kan stå inde for. Læs mere her.

Freedom24 har et suverænt tilbud her i sommeren, som udløber om 5 dage. Hvis du har oprettet en konto efter 1. maj, og indsætter penge inden 31. august, kan du få gratis aktier hvis du bruger promokoden, for en solid bonus til dine investeringer.

Freedom24, som er ved at åbne deres første kontor i Danmark, er en børsmægler som er ved at sprede sig hurtigt i Europa. De er efterhånden blevet rigtig gode konkurrenter til de danske banker og andre platforme som Saxo og Nordnet – hvilket gør dem værd at se på. Antallet af investorer, der bruger platformen, er vokset fra 370.000 til 530.000 i løbet af året, på baggrund af Freedom24's ekspansion i Europa med nye kontorer i Østrig, Belgien, Bulgarien, Italien og Holland.

Lær at investere fornuftigt som Warren Buffett og Charlie Munger

Med min e-bog lærer du hvordan kan finde de gode selskaber og investere i dem. Jeg fortæller alt hvad jeg har lært på en let og overskuelig måde, så du nemt kan følge med og prøve det af selv.

Denne korte e-bog kan du nyde i sofaen på en weekend, og lære nøjagtigt hvordan Warren Buffett er blevet så succesfuld en investor.

Tryk på linket herunder og se hvordan du kan få min e-bog med det samme.

Få 30% rabat på min e-bog her!
Omslag af e-bogen Fornuftig investering

Hvis du allerede har en konto, eller opretter en nu, og indsætter penge fra 5.000 Euro (ca. 37.300 kr.), så vil du få tildelt gratis aktier af værdi på helt op til 800 US dollars hver! Du behøver slet ikke investere pengene endnu, de skal bare overføres til kontoen.

Hvordan aktiverer jeg bonussen?

  1. Når du har din konto klar, og pengene er overført til kontoen, skal du på web-platformen (eller i App’en) gå til din Profil-side, vælge din Trading-konto og trykke på Enter Promo Code linket.
  2. Indtast den passende kode, afhængig af hvor mange penge du har overført:
    1. Ved mindst €5.000 (eller tilsvarende i anden valuta), indtaster du koden WELCOME5 (for at modtage 3 gratis aktier)
    2. Ved mindst €20.000 (eller tilsvarende i anden valuta), indtaster du koden WELCOME20 og bagefter WELCOME5 (for at modtage 10 gratis aktier)
    3. Ved mindst €50.000 (eller tilsvarende i anden valuta), indtaster du koden WELCOME50 og bagefter WELCOME20 og WELCOME5 (for at modtage 20 gratis aktier)
    4. Du modtager herefter gratis aktier udvalgt tilfældigt og disse vil fremgå på din konto snart.

Du kan altså modtage op til 20 gratis aktier til op til 800 US dollar hver, altså tæt på 27.000 kr. af værdi - det er et rigtig fint tilbud!

Tilbuddet udløber 31. August 2024.

Du kan let oprette en konto på Freedom24 nu, og få din bonus med det samme.