Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Kan man få Amazon Kindle Unlimited i Danmark?

Dette indlæg kan indeholde links til produkter, hvor jeg modtager en provision af salget. Jeg anbefaler kun produkter og services af højeste kvalitet, som jeg selv kan stå inde for. Læs mere her.

Jeg har før skrevet om, hvordan jeg læser alle mine bøger på Kindle, og det viser sig der er rigtig mange der gør det samme. Jeg får i hvert fald mange henvendelser omkring Kindle, og især Kindle Unlimited. Desværre, er Kindle Unlimited endnu ikke tilgængeligt i Danmark, (og heller ikke i Australien, hvor jeg bor). I Danmark har vi dog lignende muligheder.

Kindle Unlimited er en bog-tjeneste (abonnement) gennem Amazon, hvor du betaler et ret lavt månedligt beløb for at få fri adgang til næsten hele Amazon’s kæmpe bibliotek af e-bøger. For mindre end prisen på én bog pr. måned kan du læse lige så meget du vil, og med en Kindle er det ekstremt nemt at finde, hente og læse bøger, uanset hvor du befinder dig.

Lær at investere fornuftigt som Warren Buffett og Charlie Munger

Med min e-bog lærer du hvordan kan finde de gode selskaber og investere i dem. Jeg fortæller alt hvad jeg har lært på en let og overskuelig måde, så du nemt kan følge med og prøve det af selv.

Denne korte e-bog kan du nyde i sofaen på en weekend, og lære nøjagtigt hvordan Warren Buffett er blevet så succesfuld en investor.

Tryk på linket herunder og se hvordan du kan få min e-bog med det samme.

Få 30% rabat på min e-bog her!
Omslag af e-bogen Fornuftig investering

Amazon Kindle Unlimited i Danmark: Tilgængelighed og Alternativer

Amazon Kindle Unlimited er en populær tjeneste, der giver abonnenter adgang til en enorm samling af e-bøger, lydbøger og magasiner for en fast månedlig pris. Det er en fantastisk ressource for bogelskere, da det giver adgang til over en million titler, som man kan læse eller lytte til, når som helst og hvor som helst.

Der er dog en forskel fremfor at købe bøgerne selv. Ligesom med musik-streaming, så ejer du ikke bøgerne, og har kun adgang til dem så længe du beholder dit abonnement. Køber du bøgerne, beholder du din adgang så længe du selv vil, hvilket kan være ganske praktisk med faglitteratur.

Er Kindle Unlimited tilgængelig i Danmark?

Desværre er Kindle Unlimited ikke officielt tilgængelig i Danmark. Denne begrænsning skyldes ofte licens- og distributionsaftaler, som Amazon har med forlag og ophavsmænd. Det betyder, at danske brugere ikke kan tilmelde sig tjenesten direkte fra Amazon.

Hvad kan man gøre i stedet

Selvom Kindle Unlimited ikke er tilgængelig, er der flere alternativer og muligheder for danske læsere:

Køb og download e-bøger fra Amazon: Selvom man ikke kan få adgang til Kindle Unlimited, kan man stadig købe og downloade e-bøger fra Amazon til sin Kindle-enhed eller app.

Mofibo: En dansk tjeneste, der tilbyder ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger for en fast månedlig pris. Det er en direkte konkurrent til Kindle Unlimited og har et stort udvalg af danske og internationale titler. Prøv Mofibo her

Storytel: En anden populær tjeneste, der tilbyder ubegrænset adgang til lydbøger og e-bøger. Storytel har også et stort udvalg af danske og internationale titler.

Bibliotekernes eReolen: Mange danske biblioteker tilbyder adgang til e-bøger og lydbøger gennem eReolen. Denne tjeneste er gratis for lånerne og har et stort udvalg af både danske og udenlandske titler.

OverDrive: En global tjeneste, der samarbejder med biblioteker verden over for at tilbyde e-bøger og lydbøger til lån. Hvis dit lokale bibliotek er en del af OverDrive-netværket, kan du få adgang til et stort udvalg af titler.

Inden du går

Selvom Kindle Unlimited ikke er tilgængelig i Danmark, er der mange andre måder at få adgang til en bred vifte af e-bøger og lydbøger. Ved at benytte lokale og internationale alternativer kan du stadig nyde godt af en verden af litteratur. Uanset hvad er Kindle en fantastisk enhed at læse på, selvom du køber bøgerne.

Jeg kan varmt anbefale at købe din Kindle i dag hos Proshop.