Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #9, Februar 2020

Hej,

Sikke en tur det har været.

Coronavirus har uden tvivl sat mærkbare spor på økonomien og på markederne, på kort sigt. Jeg kan vist godt udskyde FIRE-planen et års tid. Det er endnu uvist hvad der kommer til at ske fremover. Det kan vi kun vente at se.

Dette nyhedsbrev for februar er en smule forsinket. Tak for din tålmodighed! Jeg ville gerne se tiden lidt an, og nedskrive mine tanker om situationen, og hvad jeg mener du bør gøre.

Så uden mere snak kommer her månedens artikler:

Skal jeg være glad når aktierne falder?

Kort sagt: ja, det mener jeg. Selvom det er tragisk med en verdensomspændende pandemi (netop bekræftet af WHO), så er tiden nu til at udnytte markedsfaldet. Umiddelbart virker markederne som helhde stadig lidt dyre, men der er helt bestemt enkelte selskaber at finde, som er billige.

I artiklen kan du læse mine tanker om dette, og se hvad du kan gøre som fornuftig investor.

Hvad gør du i denne tid?

Warren Buffetts Strategi: Sådan kan du prioritere dit liv

Livet er fuldt af muligheder og dermed ting vi kan bruge vores tid på. Tiden er kostbar så det er vigtigt at bruge den på de rigtige ting.

Warren Buffett har (som altid) alle de rigtige svar. Han instruerede som privat-pilot i, hvordan han kunne holde fokus på de ting der betød mest for ham.

Se om det kan gøre en forskel for dig, og få styr på dine prioriteter.

Historien om Skakbrættet

Ved du hvordan skakbrættet blev opfundet?

Heller ikke jeg. Og der er mange historier om dette. Det er ikke til at vide hvilke der er sande.

Ikke desto mindre, er denne historie meget lærerig og underholdende, også for børnene. Skakspillet blev opfundet af en matematiker der var snu, og kendte til renters rente.

Det gjorde den person han solgte spillet til ikke, og prisen blev meget høj.

Vi ses næste måned

For dem som er interesseret i økonomisk uafhængighed (eller FIRE) så arbejder jeg på noget særligt til jer, som forhåbentlig udkommer snart.

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om i det nye år. Bare besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf.

Tak fordi du læser med!

Christian