Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #24, oktober 2021

Hej med dig!

Det er allerede blevet november, og året 2021 er snart forbi. Hvad har du opnået i år indtil videre?

Jeg har opgjort mine tal for oktober måned, og der er kommet lidt ekstra penge i sparegrisen. Jeg er nu oppe på 1.067.000 kr. i formue. Det virker helt uvirkeligt for mig at se det beløb. Men det beviser at det kan lade sig gøre for dem der vil!

Hvis du vil læse meget mere om mine investeringer, udbytter, og se min samlede portefølje, så kan du læse min seneste kvartalsrapport her.

Kvartalsopgørelse 3. kvartal 2021

Der er også et par store nyheder på markedet i Danmark, som jeg har fulgt med i. Først og fremmest har Nordnet meldt ud, at de er på vej med en aktiesparekonto så du kan investere op til 102.300 kr. til kun 17% i skat (dog lagerbeskattet). Det er en fin løsning for dem der i forvejen bruger Nordnet, og det er en god idé at fylde en aktiesparekonto op først, pga. den lave beskatning.

Prøv Lysa: De stormer fremad i Danmark

Den anden store nyhed omhandler Lysa: investeringsrobotten der oprindeligt kommer fra Sverige. De er ved at have rigtig godt fat i det danske marked nu, og blev for nyligt erklæret Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk Penge. Jeg har skrevet om Lysa før, og de er simpelthen den bedste løsning på en investeringsrobot jeg har set. Derudover også den billigste i omkostninger, sammenlignet med konkurrenterne.

Det er rart at se nogen der har forstået hvad der er vigtigt for kunderne. Omkostninger er nok den vigtigste parameter når man skal sammenligne disse tjenester. De investerer overordnet i de samme ting, så det er kun omkostninger de kan vinde på.

Men det var ikke nok for Lysa bare at være bedst og billigst. De har for nyligt forbedret deres sammensætning og udbud af fonde, og forhandlet bedre aftaler ind så du nu maksimalt betaler 0,09% i omkostninger. Det er uhørt lavt. Godt gået Lysa!

Som noget nyt kan Lysa også tilbyde en "månedsopsparing" -- så du automatisk kan overføre et beløb hver måned og få dem investeret efter din plan. Du kender sikkert det lignende koncept fra Nordnet.

Se mere om Lysa i artiklen, og prøv deres platform. Det er helt gratis og meget let!

🙌 Nu er du opdateret

Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om. Bare besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering, for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering!

Tak fordi du læser med!

Christian