Lær at investere fornuftigt og få økonomisk frihed

・・・ ❖ ・・・

Nyhedsbrev #11, April 2020

Hej,

Det er stadig en svær tid i Danmark, men vejret er ved at blive bedre, og det kan man kun glæde sig over. Det betyder ikke jeg holder ferie, så i skal selvfølgelig have sidste måneds nyheder som altid.

Det største der er sket for mig denne måned er, at jeg langt om længe, efter 10 måneders arbejde, har udgivet min app Stokki på App Store. Med Stokki kan du let holde styr på dine investeringer, og se dit samlede afkast på tværs af dine porteføljer. Stokki understøtter desværre ikke danske aktier endnu.

I den sidste måneds tid har jeg skrevet disse artikler:

Jeg solgte Bitcoin til $30 Min største fejl i livet, rent pengemæssigt, skete tilbage i 2011 da jeg var Bitcoin-miner men solgte alle mine Bitcoins til den højeste kurs dengang, ca. $30 stykket. Siden da har prisen været helt oppe i $20.000. Ja, 135.000 kr. pr. stk!

Læs hvor mange jeg havde og hvad jeg gik glip af i historien her.

Ny sektion om FIRE: Økonomisk Uafhængighed Min ultimative mission er at opnå økonomisk frihed gennem mine investeringer, og andre projekter der giver en meget lille sideindtægt. Det har jeg skrevet en del, både hvad FIRE er, hvorfor jeg vil opnå det, og hvor langt jeg er lige nu. Det kan du læse meget mere om i denne helt nye sektion.

Jeg vil opdatere tallene hvert kvartal så du nemt kan følge med 😊

Invester i Livet -- Anmeldelse af ny bog Det er længe siden jeg har skrevet en anmeldelse, og denne gang er den klart værd at læse!

Pernille Wahlgren har udgivet en ny bog, om investering og oprydning i livet, både fysisk og mentalt. Hvis du mangler retning i livet og har en masse drømme der skal realiseres, så er bogen en rigtig god måde at komme i gang på. Pernille fortæller en personlig historie og guider dig gennem mange øvelser, der kan hjælpe dig med at organisere dit liv, og få plads og råd til de ting du gerne vil.

Jeg synes det var en fremragende bog, som jeg absolut kan anbefale. Hvis du kan lide anmeldelsen, og køber bogen gennem linket i artiklen, så kan du samtidig støtte mig i mit fremtidige arbejde.

👋 Vi ses snart igen Det var alt for denne gang. Som altid vil jeg virkelig gerne høre din feedback, eller hvad du vil høre mere om i det nye år. Bare besvar denne mail, eller fang mig på Twitter @cmitteldorf.

📣 Husk at kigge forbi Facebook-gruppen Fornuftig Investering for at møde andre med samme interesse som dig. Her svarer vi på spørgsmål og diskuterer spændende emner inden for investering!

Tak fordi du læser med!

Christian